Uslovi korištenja

Uslovi korištenja

Zbog stalnih tehničkih inovacija i promjena mjerodavnog zakonskog okvira s vremena na vrijeme moramo izmijeniti i/ili dopuniti sljedeće Uvjete korištenja. Stoga molimo korisnika da pregleda ove Uvjete korištenja prije svakog posjeta internetskoj stranici i uzme u obzir izmjene i/ili dopune.

Autorsko pravo

Naše su internetske stranice (sadržaj, struktura) zaštićene autorskim pravom. Zaštitu autorskog prava posebice imaju sve kopije, prerade, prijevodi, pohranjivanje i obrada drugim sredstvima, uključujući pohranjivanje ili obradu elektroničkim sredstvima. Za uporabu dijela ili cijele internetske stranice potrebno je prvobitno pribaviti pisanu suglasnost tvrtke Nobil d.o.o. Za svako umnažanje informacija ili podataka, osobito uporabu tekstova ili dijelova teksta ili slika ili bilo kakvo drugo iskorištavanje potrebna je prethodna pisana suglasnost Nobila. Web stranica i njen sadržaj može se dijeliti na internetskih portalima i društvenim mrežama isključivo u kontekstu promoviranja iste.

Nobilov logotip i svi nazivi proizvoda i/ili dizajn proizvoda na ovim stranicama registrirani su zaštitni znakovi tvrtke Nobil d.o.o. Neovlaštena uporaba ili zloporaba ovih zaštitnih znakova izričito je zabranjena i predstavlja kršenje zakona o zaštitnim znakovima, zakona o autorskom pravu, druga prava intelektualnog vlasništva ili zakona o nelojalnoj konkurenciji.

Privatnost naših kupaca

Nobil se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost svojih korisnika i posjetitelja stranice. Nobil će prikupljati osobne podatke korisnika/posjetitelja u skladu s važećim propisima. Navedeni podaci će se koristiti primjerice u svrhu informiranja korisnika o uslugama i novim proizvodima, boljeg uvida i razumijevanja potreba i zahtjeva korisnika kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja sadržaja i usluga.

Nobil koristi tzv. kolačiće (eng. ‘cookies’) kako bi bio u mogućnosti besplatno pružiti uslugu korisnicima s potpunim funkcionalnostima i što kvalitetnijim sadržajem. Kolačići predstavljaju skup podataka koje generira poslužitelj web stranica i koje web preglednik sprema na disk korisnika u obliku male tekstualne datoteke.

Garancija

Zato što vjerujemo u kvalitet, dizajn i izradu naših proizvoda, Nobil madraci su zaštićeni garancijom  protiv proizvodnih nedostataka u izradi i materijalu ( isključujući navlake i ručke). Ako primijetite greške u proizvodnji, molimo Vas da se obratite na mjesto na kojem ste kupili madrac unutar perioda garancije, sa dokazom o kupovini (račun) i garantnim listom.

Ako je neispravan u izradi ili materijalu , vas Nobil madrac če biti popravljen ili zamijenjen ( po našem izboru) sa troškovima , kao što je prikazano na rasporedu Nobil garancije, a bez  troškova transporta i inspekcije. Ako se proizvod koji reklamirate više ne proizvodi u vrijeme popravke ili mijenjanja, biti će zamijenjen trenutnim modelom iste kvalitete i vrijednosti. Ako identični materijali nisu dostupni u vrijeme popravka ili zamjene , proizvođač zadržava pravo da zamijeni materijala usporedive kvalitete. Vrijeme garancije počinje na dan kada kupite proizvod . Ako je proizvod popravljen ili zamijenjen , vijek trajanja  garancije neće biti obnovljen ili produžen.

Važne informacije

NOBIL zadržava pravo da odbije uslugu i prekidanja garancije kada je madrac, čak i ako je neispravan,  u nehigijenskom  stanju  (ukoliko je madrac isprljan tjelesnim tekućinama, loše rukovanje madracom i sl.) , kada madrac ima dokaze oštećenja tekućinom, čišćenjem ili korištenjem tečnosti za čišćenje.

Madrac u nehigijenskim stanju može poništiti garanciju . Zbog zdravlja i sigurnosti svakoga tko bi trebao rukovati takvim madracom , Nobil može odbiti primiti takve proizvode na procjenu i samim time  zadržava pravo da odbije garanciju .Korištenjem tekućina za čišćenje može se oštetiti tkanina i materijal madraca .

Nobil Garancija ne pokriva stavke koje nisu izričito navedene u poglavlju ” JAMSTVO POKRIVA ” , kao što su:
  • Prijevoz i troškove pregleda
  • Proizvodi prodani kao uzorak, proizvod na popustu zbog defekta ili kupljen  kao polovan,
  • visina proizvoda
  • preferencija udobnosti
  • Zamjena drugog komada madraca u setu , osim ako je neispravan
  • udubljenja manja od 4 cm
  • Oštećenje madraca zbog pogrešne upotrebe ili zloupotrebe
  • Oštećenje madraca nastalo zbog neodgovarajuće podloge ili ako se koristi pogrešan krevetni okvir
  • Tkaninu madraca
  • Latex i madraci sa memory pjenom : Normalne promjene u mekoću i površini koje ne utječu na kvalitetu tih madraca.

NOBIL