Dostava poručene robe

Uslovi dostave

Dostavu vršimo na području cijele Bosne i Hercegovine brzom poštom. Cijenu dostave je vidljiva pri odabiru artikla. Za sve račune iznad 300KM dostava je besplatna.

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio. Kupac ima pravo odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu. Dostavna služba ju uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do sprata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem prijevozničkih kompanija  koje obavljaju usluge transporta.

Dostavna služba isporuku vrši u roku od najduže 7 radnih dana ukoliko su u pitanju madraci, i najduže 12 radnih dana ako su u pitanju kreveti.

SHOP