30 GODINA NOBILA

30 GODINA NOBILA

Ove godine, s ponosom slavimo 30-ti rođendan firme Nobil!

Davne 1989. godine startali smo kao mala obiteljska firma sa željom da napravimo nešto sa čim će se moći ponositi generacije poslije nas. Mnogi putevi su nas vodili ka ovom mjestu gdje se sada nalazimo. Bili smo prvi i jedini proizvođač madraca u državi i jedan ode rijetkih u regiji. Kroz godine rada učili smo i mi o proizvodnji, o zdravlju, materijalima, preferencijama kupaca, o važnosti kvalitetnog sna… Prolazili smo kroz loše i dobre dana, kroz interne i svjetske krize, kroz teška vremena i vremena oporavka – sve sa vjerom da možemo opstati i stremeći da svake godine budemo bolji i kvalitetniji.

Danas sa ponosom možemo stati uz bilo kojeg svjetskog proizvođača madraca i kreveta.

Posvetili smo 30 godina pravljenju kvalitetnih proizvoda za spavanje i sigurni smo da ćemo i dalje raditi na sve boljem i inovativnom proizvodu. Vjerujemo u naše kolege koji svaki dan proizvode vrhunske proizvode za spavanje, zahvalni smo svakom kupcu koji je dao povjerenje nama i želimo da se svi ponose ovim bosanskohercegovačkim proizvodom koji se izvozi po cijeloj Europi.

Uz veliku zahvalnost na uspjehu koji smo postigli za ovih 30 godina postojanja, obavezali smo se da ćemo ove godine podijeliti 30 donacija. Nazvali smo to “30 ZVJEZDICA ZA 30 GODINA”.

Kroz cijelu godinu ćemo podijeliti 30 donacija, odnosno 30 zvjezdica, onima kojima je potrebna pomoć. Cilj nam je zahvaliti se zajednici i BiH građanima za povjerenje koje imaju u nas i učiniti ovaj svijet malo boljim.

30 godina Nobila

Share this post